ΝΕΑ

To AstroFacts στο Athens Science Festival 2019!

0

Ήρθε η ώρα για την πρώτη διαδραστική παρουσίαση του AstroFacts, την Κυριακή 07/04 στις 15:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια του Athens Science Festival 2019!

Λίγα λόγια για το Workshop:

ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Αν η Γη είχε το μέγεθος ενός κόκκου ζάχαρης, πόσο μεγάλος θα ήταν ο Ήλιος μας; Και πόσο μακριά θα βρισκόταν ο Άλφα του Κενταύρου; Τι θα έβλεπες γύρω σου αν βρισκόσουν εκτός του Διεθνoύς Διαστημικού Σταθμού, 400 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης και πώς θα περιεργαζόσουν το Curiosity Rover, αν ξαφνικά ζωντάνευε μπροστά στα μάτια σου; Μέσα από μια σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων όπως quiz και πλατφόρμες επαυξημένης πραγματικότητας, και έχοντας σαν εργαλείο κυρίως τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, καθώς και φυσικά αντικείμενα, θα ταξιδέψουμε σε περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας και προσομοιώσεις του απέραντου και αχανούς σύμπαντος!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσεις να φέρεις το κινητό σου τηλέφωνο φορτισμένο. Σε περιμένουμε εκεί για μια ιδιαίτερη παράσταση γύρω από τον θαυμαστό κόσμο της αστρονομίας!

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Athens Science Festival ΕΔΩ

astrofacts
astro-lover, sky passionate - Διαχειριστής του ιστότοπου astrofacts.gr

  Ημέρες Ορθολογισμού 2019 από την Αστρονομική Εταιρίας Πάτρας ‘Ωρίων’

  Previous article

  Η πρώτη πραγματική φωτογραφία Μαύρης Τρύπας είναι γεγονός

  Next article

  You may also like

  Comments

  Comments are closed.

  More in ΝΕΑ

  ΝΕΑ

  Η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2019!

  Ένα μήνα μετά το εντυπωσιακό φαινόμενο της έκλειψης Σελήνης, ο φυσικός μας δορυφόρος θα μας χαρίσει άλλο ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό φαινόμενο. Το βράδυ ...